Project Soane

This is a film made for a competition on the site http://www.projectsoane.com

the model was supplied by the website, and it was up to you to create a piece of artwork, either a still or an animation for the competition.

This is my submission:

El Antiguo Matadero

Privat projekt baseret på et galleri i Madrid med navnet Matadero. Matadero betyder “slagtehus”, og bygningen er en renovation af et gammel slagtehus. I filmen bliver der lagt vægt på langsomme bevægelser der underbygges af musik fra filmen “The Assasination of Jesse James”.

FOS LULU

En film lavet i min tid hos Uniform i england. Filmen går ud på at vise et nybyggeri ved vandet, med et hipt buskab som gerne skulle ramme en bestemt målgruppe.

BG Nido Spitalfields

Filmen viser et nybyggeri i form af studieboliger. Filmen er lavet med en stopmotion stil skudt på greenscreen.

Origin

Denne film er en kombination af reel footage og 3d grafik. Bygningen er opført i Manchester og filmen skulle appellere til det unge publikum der vil have succes og en karriere.

BG Nido Barcelona

Filmen viser et nybyggeri i form af studieboliger i hjertet af Barcelona. I samarbejde med en tegner opstod denne kombination af 3d grafik og den mere traditionelle kunst at tegne i hånden.

Lego Commercial

I samarbejde med en lokal fotograf fra Vejle bidrog jeg med animation af legoklodser til at lave denne lille reklame film.